Επισκεφτήκαμε σήμερα, Πέμπτη 27 Απριλίου το υποκατάστημα της ζύμης Ψαχνών στο Δοκό. Εκεί παρακολουθήσαμε την διαδικασία παραγωγής αλλά και συσκευασίας φύλλου και κανταϊφιού. Παράλληλα παρακολουθήσαμε την ετοιμασία διαφόρων σφολιατοειδή. Είδαμε τα σιλό όπου φυλάσσεται το αλεύρι και η ζάχαρη και τέλος ένα μεγάλο δωμάτιο που είναι το ψυγείο και εκεί φυλάσσεται το φύλλο. Τονίστηκε στα παιδιά ότι πρέπει τα προϊόντα να φυλάσσονται σε κατάλληλες συνθήκες για να μπορούν να διατηρηθούν περισσότερο και ότι πάντα πρέπει να προσέχουμε την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης πριν αγοράσουμε ένα προϊόν.
28 Απριλίου 2017
Ζύμη Ψαχνών
Επισκεφτήκαμε σήμερα, Πέμπτη 27 Απριλίου το υποκατάστημα της ζύμης Ψαχνών στο Δοκό. Εκεί παρακολουθήσαμε την διαδικασία παραγωγής αλλά και συσκευασίας φύλλου και κανταϊφιού. Παράλληλα παρακολουθήσαμε την ετοιμασία διαφόρων σφολιατοειδή. Είδαμε τα σιλό όπου φυλάσσεται το αλεύρι και η ζάχαρη και τέλος ένα μεγάλο δωμάτιο που είναι το ψυγείο και εκεί φυλάσσεται το φύλλο. Τονίστηκε στα παιδιά ότι πρέπει τα προϊόντα να φυλάσσονται σε κατάλληλες συνθήκες για να μπορούν να διατηρηθούν περισσότερο και ότι πάντα πρέπει να προσέχουμε την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης πριν αγοράσουμε ένα προϊόν.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου